Werken met

Werken met JEAN D'ARCEL

Als gediplomeerd schoonheidsspecialist kunt u ervoor kiezen om samen te werken met JEAN D’ARCEL. Dit is mogelijk in uw bestaande zaak of wanneer u wilt opstarten. Een zaak opstarten is een kostbare aangelegenheid, daarom hebben wij enkele starterspakketten opgesteld, zodat u efficiënt kunt opstarten. Uiteraard bent u niet verplicht om één van deze aan te kopen. Wij bekijken graag samen met u wat uw mogelijkheden zijn en hoe we u het best kunnen helpen. Er zijn bij ons geen verplichtingen en u bent vrij in de keuze van de producten waarmee u wenst te starten!

Ook voor vakkundig advies om op te starten kunt u bij ons terecht. Het merk JEAN D’ARCEL biedt u alle nodige producten voor wellness, beauty en behandelingen aan. Wij startten hiermee omdat wij vinden dat iedere schoonheidsspecialist met een kwaliteitsmerk moet kunnen werken. Daarom is uw instap ook zonder drempels of verplichtingen. U kiest dus voor een professionele en voordelige start van uw project.

_MG_6577-1

Geen minimumaankopen

Wanneer u producten bij ons aankoopt zijn er geen minimum aankopen of afnames.

Testen

Als schoonheidsspecialiste krijgt u bij ons de kans om de producten die u zal gebruiken zelf aan te voelen. Op deze manier kunt u uw klanten betere uitleg geven over de verschillende productlijnen en weet u ook hoe deze aanvoelen.

Workshops en trainingen

Elke schoonheidsspecialiste die start met JEAN D'ARCEL heeft recht op een gratis privé cursus. Daarbovenop bieden we jaarlijks meerdere workshops, groepstrainingen en personal coaching aan.

Snelle leveringsdienst

Wanneer u uw bestelling voor 9 uur doorgeeft wordt de bestelling binnen de 48 uur bij u geleverd.

Marketingondersteuning

U kunt rekenen op een uitgebreide ondersteuning op vlak van marketing & vrij gebruik van foto's en video's voor sociale media.

Contacteer ons

Hebt u interesse om kennis te maken met het aanbod van JEAN D'ARCEL? Vul onderstaand formulier in en wij stellen een uitgebreid stalenpakket samen voor u, zodat u de producten zelf kan uittesten in uw eigen salon. Wilt u graag langskomen? Bel ons dan gerust op via het nummer 056 25 20 02 om een afspraak te maken.