d
Medical beauty

Medical beauty

De medical beauty apparatuur in het JEAN D'ARCEL TECHNOLOGY programma bevatten verschillende methodes voor onmiddellijk zichtbare resultaten.
JEAN D'ARCEL biedt vijf huidverbeteringsapparaten aan die elk verschillende probleemzones aanpakken en uitstekende resultaten halen.

MICROSONO C1100

Dit apparaat wordt gebruikt voor de microdermabrasie-behandeling, een zeer effectieve peeling. Tot de toepassingen behoren de behandeling van de licht beschadigde huid, de bestrijding van ouderdomstekenen en pigmentsverstoringen & de vermindering van verwijde poriën, fijne littekens, cellulitis, verbrede rimpels en lijntjes.

Microdermabrasie

Zachte, mechanische verwijdering van het bovenste gedeelte van de hoornlaag van de huid.

Ultrasone

De ultrasone dient enerzijds voor de inwerking van actieve werkzame stoffen, anderzijds stimuleert het de bloedsomloop en de lymfestroom.

Het resultaat:

Duidelijk zichtbare verbetering van het huidbeeld.
Merkbaar elastischere huid.
Versnelde celvernieuwing.
Zichtbaar anti-rimpeleffect.

MULTINEEDLING PRO

Deze behandeling is een niet-invasieve cosmetische methode en dient voor het kortstondig openen van de epidermale barrière, zodat cosmetische werkstoffen optimaal in de huid kunnen dringen. Door de gelijkmatige perforatie wordt de lichaamseigen synthese van elastine en collageen gestimuleerd. Fijne lijntjes verminderen en maken plaats voor een betere huidtextuur.

Dermal-peel

Diepe poriënreiniging en inbreng van actieve werkstoffen via laagfrequente ultrasone.

Ultrasone

De ultrasone dient enerzijds voor de inwerking van actieve werkzame stoffen, anderzijds stimuleert het de bloedsomloop en de lymfestroom.

Biedt prachtige resultaten bij:

Diepe rimpels & mimiekrimpels.
Verlies van spankracht & elasticiteit.
Doffe huidtint & oneffen huid.
Verzwakte contouren.
Grove poriën.
Littekens (o.a. door acné).

MULTIFACE PLUS

Een optimale combinatie van verschillende professionele medical beautytechnologieën zorgen voor een zichtbaar mooiere huid:

Autopolaire iontophorese

Innovatieve en verbeterde technologie die de circulatie een boost geeft en ervoor zorgt dat actieve ingrediënten beter worden opgenomen door de huid.

Bipolaire radiofrequentie

De vezels in de diepere lagen van het bindweefsel trekken samen door deze warmtebehandeling. Dit zorgt voor een onmiddellijk en langdurig zichtbaar liftend en verstevigend effect.

Elektroporatie

Mesotherapie zonder naalden om grotere molecules uit actieve ingrediënten in de diepere lagen van de huid te brengen, voor een betere huidstructuur.

MULTIFACE PRO

Naast de 3 technieken die de Multiface Plus aanbiedt, is de Multiface Pro voorzien van nog 2 extra huidverbeteringstechnieken:

Fototherapie met blauw/rood licht

Deze combinatie zorgt voor uitstekende resultaten bij rosacea, couperose en vette huid dankzij het anti-inflammatoire effect.

Plasma

Een innovatieve methode voor een breed spectrum aan gebruiksmogelijkheden zoals acné (puistjes en ontstekingen), verminderen van rosacea en couperose.

De belangrijkste toepassingen van radiofrequentie:

Versteviging van de huid voor gezicht, hals, decolleté.
Versteviging van de contouren (vb. wang en kin).
Vetophopingen aan wangen en dubbele kin.

De belangrijkste toepassingen van elektroporatie:

Behandeling van rimpels & lijntjes.
Rehydratatie van de huid.

De belangrijkste toepassingen van iontophorese:

Werkzame stoffen trekken aanzienlijk sneller in de huid.

De belangrijkste toepassingen van fototherapie:

Goede resultaten bij rosacea en couperose.
Stimuleert het ontlastingsproces van schadelijke stoffen in de huid.

De belangrijkste toepassingen van plasma:

Stimuleren van wondgenezing.
Behandeling van tekenen van acne (puistjes, ontstekingen...).
Verminderen van verschijnselen van rosacea/couperose.
Effenen van huidoneffenheden en hyperpigmentaties.

BODY + FACE PRO

Het Body+FacePro-behandelingssysteem biedt alle voordelen van een efficiënte en dynamische huid- en contourverbetering. Met zijn krachtige, innovatieve combinatie van technologieën zorgt het voor uitstekende resultaten bij maximale veiligheid.

GELAAT

Elektroporatie

Mesotherapie zonder naalden om grotere molecules uit actieve ingrediënten in de diepere lagen van de huid in te brengen. Deze toepassing zorgt voor een betere huidstructuur.

Bipolaire radiofrequentie

De vezels in de diepere lagen van het bindweefsel trekken samen door deze warmtebehandeling. Dit zorgt voor een onmiddellijk en langdurig zichtbaar liftend en verstevigend effect.

LICHAAM

Unipolaire radiofrequentie

Dankzij de continu geproduceerde warmte wordt de stofwisseling en de lymfestroom in de cellen geactiveerd, de uitscheiding van vetzuren uit de vetcellen gestimuleerd en de vorming van nieuwe collageenvezels in gang gezet, wat bij regelmatig gebruik voor een strakker uiterlijk van de huid zorgt.

Hexapolaire radiofrequentie

De multipolaire radiofrequentie wordt hoofdzakelijk gebruikt bij programma's om de huid te verstevigen. Vanaf een bepaalde temperatuur breken de hittelabiele verbindingen binnen het collageen open en de vezels worden korter.

De Body & Face Pro biedt uitstekende resultaten bij:

Versteviging van de huid voor gezicht, hals & décolleté.
Verbetering van de optiek van het handoppervlak.
Rokers- en plooirimpels, oogrimpels en wallen.
Versteviging van buik, billen, heupen, taille, bovenbenen , kuiten & bovenarmen.