Liftende en luxe gelaatsverzorgingen

_MG_1087-51
Luxe & liftende gelaatverzorging

Méthode Aphrodite

De cabinebehandeling méthode d'aphrodite is een ware bron van schoonheid. De behandeling is gericht op de bestrijding van de zichtbare tekenen van huidveroudering en brengt de huid opnieuw in balans. De celstofwisseling wordt gestimuleerd en de energiereserves van de huid worden geactiveerd, waardoor de huid veerkrachtiger is en er zichtbaar steviger en strakker uitziet.

De natuurlijke vitaliteit en het significante wellnesskarakter van de 90 tot 120 minuten durende behandeling vormen de basis voor een gebalanceerde ervaring. Deze unieke anti-agingbehandeling voorziet de huid van actieve ingrediënten die tot diep in de huid doordringen.

Luxe & liftende gelaatverzorging

Méthode Miratense Deluxe

In de traditionele Chinese en geneeskunde en Ayurveda wordt al eeuwenlang Centella asiatica Reversa, het nieuwe actieve hoofdingrediënt van de productlijn MIRATENSE, als geneeskrachtige plant gebruikt. Het zorgde voor de inspiratie voor de MIRATENSE deluxe-methode, die de meeste moderne, zeer effectieve werkzame stoffen combineert met traditionele elementen uit het Verre Oosten. Het resultaat is een luxueuze behandeling, die niet alleen voor een stralende en jonger uitziende huid zorgt, maar ook voor een totale, diepe ontspanning.

231636632_4600762086609394_2337054625503295483_website
_MG_8781-12
Luxe & liftende gelaatverzorging

Méthode d'or précieux

De cabinebehandeling méthode d’or précieux werkt als samenvatting voor schoonheid. Doorslaggevend hiervoor is de snel zichtbare en algehele verbetering van de huid. Het DamasCell’Luxe-systeem is een intelligent energiebeheer voor de huid. De synthese van de revolutionaire technologie, het exclusieve complex, de harmonieuze en aangename geur van edele rozen en de prachtige texturen in elke stap van de behandeling geven uw klant een onbeschrijflijke ervaring.

Gedurende de gehele behandeling wordt uw klant omhuld door de heerlijke geur van de Rosa Damascena, het absolute symbool van schoonheid.