Liftende en luxe gelaatsverzorgingen

_MG_1087-51
Luxe & liftende gelaatverzorging

Méthode Aphrodite

De cabinebehandeling méthode d'aphrodite is een ware bron van schoonheid. De behandeling is gericht op de bestrijding van de zichtbare tekenen van huidveroudering en brengt de huid opnieuw in balans. De celstofwisseling wordt gestimuleerd en de energiereserves van de huid worden geactiveerd, waardoor de huid veerkrachtiger is en er zichtbaar steviger en strakker uitziet.

De natuurlijke vitaliteit en het significante wellnesskarakter van de 90 tot 120 minuten durende behandeling vormen de basis voor een gebalanceerde ervaring. Deze unieke anti-agingbehandeling voorziet de huid van actieve ingrediënten die tot diep in de huid doordringen.

Luxe & liftende gelaatverzorging

Méthode Shin Thai

De cabinebehandeling 'Shin Thai' is een wellnessbehandeling uit het verre Oosten, gecombineerd met moderne verzorgingssystemen. De wellnessrituelen in het Verre Oosten voldoen aan haute couture en combineren een voortreffelijke verwennerij met uitstekende anti-aging effecten. Ze laten stress vergeten en helpen je bij nieuwe, individuele schoonheid.

Elke behandelingsstap helpt het verouderingsproces van de huid te vertragen en geeft uw huid een nieuwe look. Het merkbare en zichtbare resultaat is een ongelooflijk fluweelzachte en gladde huid.

_MG_1057-48
_MG_8781-12
Luxe & liftende gelaatverzorging

Méthode d'or précieux

De cabinebehandeling méthode d’or précieux werkt als samenvatting voor schoonheid. Doorslaggevend hiervoor is de snel zichtbare en algehele verbetering van de huid. Het DamasCell’Luxe-systeem is een intelligent energiebeheer voor de huid. De synthese van de revolutionaire technologie, het exclusieve complex, de harmonieuze en aangename geur van edele rozen en de prachtige texturen in elke stap van de behandeling geven uw klant een onbeschrijflijke ervaring.

Gedurende de gehele behandeling wordt uw klant omhuld door de heerlijke geur van de Rosa Damascena, het absolute symbool van schoonheid.