d
Extra’s

Supplementaire behandelingen

Zet uw bestaande behandelingen kracht bij door specifiek in te spelen op de noden en eisen van de huid van uw klanten. De reinigingsapparaten zorgen voor een krachtige dieptereiniging, waardoor actieve ingrediënten nóg beter worden opgenomen. De aanvullende gelaats- en oogmaskers verwennen de huid intensief met vocht en bevatten een hoge concentratie aan werkzame stoffen, voor een intensieve huidverzorging. Afhankelijk van de ingrediënten en de toepassing worden maskers in verschillende vormen aangeboden; van oogmaskers tot vliesmaskers, voor elk huidtype!

Ultrasonic face cleanser

2-in-1 ultrasone apparaat

Stap 1: Reinigen van de huid

Het gebruik van de laagfrequentie ultrasone verwijdert dode huidcellen en zorgt voor een grondige huidreiniging. Het huidoppervlak ziet er zichtbaar soepeler en gelijkmatiger uit. De poriën zijn nu geopend voor de actieve ingrediënten die in stap twee worden aangebracht.

Stap 2: Ultrasone

De aanbreng van de actieve ingrediënten met de Ultrasonic Skin Perfector maakt het makkelijker voor de huid om de ingrediënten op te nemen. Door de micro-massage wordt de huid elastisch en ziet ze er soepel en jonger uit.
Soft microdermabrasion

Massage-apparaat met 3 applicatoren

Stap 1: Crème peeling saphir

De Crème Peeling Saphir is een superfijne peeling uit gemalen saffier. Breng een fijne laag aan op de huid met een maskerpenseel en ga met glijdende bewegingen over deze peeling.

Stap 2: Soft microdermabrasie apparaat

De combinatie van vibraties die het toestel afgeeft met de fijne korrelpeeling van de Crème Peeling Saphir, zorgen ervoor dat de huid als het ware gepolierd wordt. Deze techniek verwijdert dode huidcellen en zorgt voor een egale, gladde en zeer zachte huid.
Gel matrix

Verzorgend oogmasker

De huid van de oogcontour is het dunste en meest kwetsbare van het gelaat. Deze bevat weinig talgklieren en elastinevezels. Daarom is de oogcontour de eerste zone waar tekenen van veroudering tot uiting komen. Rimpels, huidlijntjes en tekenen van vermoeidheid kunnen hier vroegtijdig opduiken.

- Intensieve vochtinbrengende gel.
- Regenereert door het appelstamcellenextract.
- Vermindert oogirritaties onmiddellijk.
- Verzacht vermoeide en gestreste ogen.
Masque aux algues

Hydraterend & verstrakkend masker

Met deze behandeling bereikt u een onmiddellijke lifting van de gelaatscontouren. Op basis van de intensieve werkstoffen is de huid al na 15-20 minuten optimaal gehydrateerd. Ze wordt zichtbaar voller, soepeler en meer ontspannen.

- Bindt het huideigen vocht.
- De huid wordt fris en helder.
- De huid wordt soepeler en gladder.
- De huid is ontspannen en hersteld.
- Zee-algen beïnvloeden de collageen-synthese.
- Herstelt beschadigd bindweefsel.

Dermal cooling mask

Afkoelend peel-off masker

Het snel werkend, verzorgend masker heeft een echt wellness karakter en zorgt ervoor dat de huid wordt beschermd tegen stress van buitenaf. Het verbetert het vermogen van de huid om zichzelf te vernieuwen en brengt intens vocht in de huid.

- Werkt kalmerend en ontstekingsremmend.
- Werkzame stof & booster in 1.
- Koelend effect.
- Bevat geen parfum of kleurstoffen.
- Perfect voor na huidverbeteringstoestel.
- Voorkomt rimpelvorming.

vliesmaskers

Unieke & vochtinbrengende maskers

De zachte vliesmaskers zijn gemaakt van 100% viscose, brengen intens vocht in de huid en voelen bijzonder zacht & aangenaam aan. De maskers kunnen zowel thuis als in het salon gebruikt worden. In het salon kunnen de stoffen dieper worden ingebracht met de Ultrasonic face cleanser.

- Masque tissue beauté aloë vera: kalmerend.
- Masque tissu vitalisante: versteviging & elasticiteit.
- Masque tissu hydra-intense hyaluron: voedend.
- Dermal peptide power mask: herstellend.